1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


«Читач у віртуальному просторі», під такою назвою в Ужгородській публічній бібліотеці пройшла медіа-година для студентів

 «Читач у віртуальному просторі», під такою назвою 7  лютого в Ужгородській публічній бібліотеці пройшла медіа-година для студентів Ужгородського музичного фахового коледжу ім. Д. Задора.

Про важливість інформаційної безпеки, яким чином розвинути навички правильного відбору правдивої інформації та що  означає бути медіаграмотним дізнавалися  запрошені студенти. Модератор заходу розповіла, що медіаграмотність – це насамперед культура правильного споживання якісної інформації. Присутні дізналися про основні принципи та правила як не потрапити на гачок тролів та ботів , а також лайфхаки як уникнути неточних новин і отримати достовірну інформацію про поточні події.

Студенти на заході змогли бути в ролі журналістів: висвічували новини з позитивного та негативного погляду, а також створили свій інформаційний продукт- оголошення та афішу. Захід пройшов в дружній атмосфері читального залу. Команда – переможець отримала подарунок..

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі