1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Презентація книги Кралицького

alt27 лютого в Ужгородській центральній  міській бібліотеці відбулася презентація творів  Анатолія Кралицького , відомого не тільки в Закарпатті, але й за його межами, письменника, публіциста, історика, етнографа, монаха греко – католицького  Чина св. Василія Великого, ігумена Мукачівського монастиря.

Книгу представив укладач Валерій Падяк та рецензент Володимир Фенич.alt

В своїй промові п. Валерій, наголосив, що Анатолій Кралицький  своєю безмежною енергією творця, талантом письменника – романтика зайняв достойне місце в літературі доби Будительства.

На сьогодні ця книга є одним з найповніших зібрань творчого доробку А.Кралицького, в якій вміщена проза, переклади, мемуари, публіцистика.

Насамкінець В.Падяк подарував книги А.Кралицького та багато інших книг для поповнення фонду міської бібліотеки.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі