1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


ЗРАЗКОВА СТУДІЯ «ЗОЛОТА ПАЛІТРА» ПРЕЗЕНТУВАЛА СВОЇ РОБОТИ У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

altВ Ужгородській центральній міській бібліотеці відкрилася виставка вихованців зразкової студії «Золота палітра», керівником якої є вчителька малювання УСЗОШ№ 2 Наталія Хухра.

Модератором виступила бібліотекар Андріана Гузак, яка привітала юних художників і наголосила, що це друга виставка в стінах цього закладу. Керівник студії Наталія Хухра розповіла історію створення студії  та її вихованців, деякі з яких обрали стежину мистецтва.

З  розповіді Наталії : «Студія «Золота палітра» була започаткована в 1995 році в школі № 2 тодішнім директором Жофчаком З.З. і мені,як бувшій учениці цієї школи,запропонував стати  її керівником .У студії навчались дітки з 1-го по 11-ті класи. Вивчали різні техніки живопису і графіки,декоративне мистецтво(розпис на склі і на дереві,ліпку з солоного тіста і пластиліну). Багато моїх учнів обрали професію  художника,дизайнера,архітектора . ..»alt

Вихованці студії завжди активно приймають  участь і стають переможцями в різноманітних конкурсах місцевого,регіонального обласного і міжнародного рівня. Неодноразаво  організовувує  виставки своїх учнів в галереях і виставкових залах м.Ужгорода, які мали успіх. Сама  Наталія закінчила  Ужгородське училище прикладного мистецтва і Львівську академію друкарства. Окрім роботи з дітками займається  дизайном і художнім розписом стін,ілюстраціями книг і листівок. У 2007 році стала переможцем І(міського) і ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Має вищу категорію і звання «Старший вчитель». На даній виставці представлені малюнки учнів різної вікової категорії на різні теми . 

 

altПрисутні на відкритті виставки переглянули ролик про студію та її вихованців, а також юні таланти були нагороджені Грамотами та призами.

Привітати з відкриттям виставки прийшли також і випускники студії.


 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі