1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Презентація фотовиставки "Ужгород очима молодих фотографів"

altПерша фотовиставка-конкурс "Ужгород очима молоді" від Закарпатська Молодіжна Рада / Zakarpattia Youth Council до цьогорічного святкування Дня молоді в місті за участі фотографів Ужгорода віком до 35 років сьогодні офіційно стартувала!
Наші фотографи 
Khyla Volodymyr, Юлія Медюх, Natalia Bodnar, Сергей Харук, Алина Боринська, Наталія Сентимрей, Yatskoff Mykola, Maria Sabo, Milena Poliakovska , презентують свої фотороботи.
Втілюючи в життя якусь свою нову ініціативу, часто можуть бути певні хвилювання, але вони швидко проходять, коли поруч гарна команда!

Протягом трьох тижнів (29 червня-20 липня) кожен бажаючий матиме можливість переглянути в читальній залі Ужгородської центральної міської бібліотеки роботи кожного з авторів та проголосувати за одну з них. Крім того, свій вибір можна буде зробити шляхом голосування в альбомі конкурсних робіт за посиланням, яке буде опубліковано завтра,30 червня, на сторінці нашого підрозділу та профільного управління міської ради.

Переможці будуть обрані в двох номінаціях:
- переможець на думку професійного журі;
- переможець серед глядачів.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі