1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


УЖГОРОДСЬКА ПОЕТЕСА ОЛЬГА ТИМОФІЄВА ПРЕЗЕНТУВАЛА СВОЮ ФОТОВИСТАВКУ У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ

alt11 вересня в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбулася мистецько - літературна зустріч «Місто у часі і просторі » з Ольою Тимофієвою.

Виставку організовано в рамках святкування Дня міста.

Ольга Тимофієва – поетеса, член Національної спілки журналістів України, Закарпатської обласної спілки письменників. Працювала методистом кабінету дошкільної і початкової освіти Закарпатського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відмінник народної освіти України.

На зустріч завітали друзі, колеги та  студенти  Ужгородського торговельно – економічного коледжу.

Ужгородська поетеса читала вірші,  ділилася спогадами про цікаві ситуації з життя і розповіла, що саме цей коледж дав великий поштовх до кар’єрного зростання її сина.

altЛітературознавець та збирач  закарпатського фольклору Іван Хланта  подав ідею випустити фотоальбом, де б вірші переплітатися з фотографіями. Також свою думку про фотовиставку висловив і відомий історик, журналіст, письменник Сергій Федака.alt

З теплими і щирими словами привітав поетесу педагог і науковець Михайло Бабидорич, який присвятив пані Ользі вірш.alt

Викладач Ужгородського торговельно – економічного коледжу суспільних дисциплін Вікторія Павлик поділилася спогадами про те , яким студентом був син поетеси.alt

Присутні на заході змогли насолодитися прекрасним етноголосом солістки  Заслуженого  академічного Закарпатського народного хору Мирослави Копинець.alt

До цієї події долучився і Ужгородський музичний коледж ім..Д.Задора. Студент 4 курсу Павло Ляховець   подарував поетесі та присутнім      меланхолійні звуки саксофона.        alt

Протягом заходу в  читальній залі бібліотеки панувала камерна та дружня атмосфера.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі