1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


МІСЬКА КНИГОЗБІРНЯ ЗІБРАЛА ПОЦІНОВУВАЧІВ ТВОРЧОСТІ ЮРІЯ ШИПА

alt  18 грудня в Ужгородській  центральній  міській  бібліотеці  зібралалися  шанувальники творчості відомого  в нашому краї поета, пісняра,гумориста, сатирика,байкаря і публіциста Юрій Шипа.

     Ведучі вечора працівник читального залу Андріана Гузак та письменник Михайло Бабидорич  розказали про життя і творчість Юрія Васильовича, а також презентували нову книгу, яка нещодавно побачила світ  «Зліт на крилах літ», це своєрідний аналітичний посібник про творчість поета з 2008 – 2018 роки.

Вчений,педагог, поет присвятив свої вірші на творчому вечорі Юрію Васильовичу Шипу.

alt

 

    На вечір завітало багато друзів, колег, критиків, науковців та шанувальників творчості поета.

    Велику вагому цінність у вклад у розвиток  української літератури відмітив голова обласної організації Спілки письменників України Василь Петрович Густі.

alt

З вітальним привітанням виступили студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв з очільником Оксаною Василівною Шип.

   alt Теплими та щирими словами  привітали поета  мистецтвознавець, заслужений діяч мистецтва Іван Васильович Хланта,  кандидат педагогічних наук, член Спілки композиторів України  Марія Романівна Баяновська, генеральний директор видавництва «Патент»  Іван Іванович Ключевський.alt

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі