1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


«Добросусідство і збереження сім’ї» . Зустріч ветеранів у міській бібліотеці

alt3 червня в читальному залі Ужгородської міської бібліотеки відбулася зустріч представників Ужгородського міського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів. Тема зустрічі : «Добросусідство і збереження сім’ї»

З вступним словом та метою зібрання виступив голова Ужгородського міського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Мирон Михайлович Гирявець.

Свою думку, щодо добросусідських відносин у нашому краї висловив відомий в нашому місті провідний актор , режисер-постановник, драматург, поет, сценарист Василь Васильович Шершун.alt

Присутні на заході почули чудові закарпатські співанки у виконанні народного артиста України, соліста Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Петра Матія.

Про свої проекти , досягнення, а також поділилася планами на майбутнє в освітній галузі голова комісії з питань освіти, науки, культури та розвитку духовності Катерина Василівна Попадюк.alt

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі