1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


Обласний семінар-тренінг на тему : "Діяльність бібліотек області з попередження негативних явищ у молодіжному середовищі".

15 червня на базі Ужгородської центральної міської бібліотеки проходить Обласний семінар-тренінг на тему : "Діяльність бібліотек області з попередження негативних явищ у молодіжному середовищі".

Відкрила  обласний  семінар-тренінг Дурунда О.С.-головний спеціаліст управління культури   Облдержадміністрації та Василиндра  О.М., начальник управління у справах культури,  спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому.

altЦікаве інтерактивне спілкування  на тему : Толерантність та недискримінація у молодіжному середовищі провела  Колодій М., директор Закарпатського центру гендерної освіти.

Про шкідливі звички провела лекцію - лікар-методист обласного Центру здоров’я Ганчин Людмила Данилівна .

З виступом на тему: «Роль бібліотек  у  попередженні негативних явищ

серед молоді області» доповіла  Вудмаска Т.М., заступник директора по роботі з юнацтвом

Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва.

Про інтерактивні заходи, які проводить Ужгородська центральна міська бібліотека   на тему : «Здоров’я молоді – здоров’я нації: інтерактивні форми і методи масової роботи»  доповіла

Гузак А.П., бібліотекар І категорії  Ужгородської центральної міської  бібліотеки.

Учасники семінару-тренінгу послухали доповідь «Профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі – як один з пріоритетних напрямків діяльності бібліотеки» , яку доповіла  Зевдій О. В., бібліотекар І категорії Виноградівської міської бібліотеки-філії .

Робота бібліотеки  з формування у молоді позитивної мотивації до здорового способу життя розповіла  Луцук Н. М., бібліотекар І категорії Перечинської центральної районної  бібліотеки.

На протязі семінару були запитання, відповіді та обмін думками.alt

 

 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі