1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


У міській бібліотеці відзначили День Європи

alt18 серпня в Ужгородській центральній міській бібліотеці пройшов угорськомовний тематичний захід – подорож під назвою «Подорожуємо Європою…Угорщина», присвячена Дню Європи.
З цієї нагоди працівник читального залу Андріана Гузак спільно з Ужгородською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 10 угорською мовою навчання ім. Дойко Габора підготували свято. Учні 6-го класу віртуально помандрували незвичними і цікавими куточками Угорщини, згадали найбільш відомих поетів таких як Петефі Шандор, Арань Янош, Шандор Броді і інші. Між презентаціями учні читали і декламували вірші угорських поетів. Присутні також мали можливість згадати і національну угорську кухню.
Родзинкою свята став угорський народний танець, який виконали учні, а також пісні про Європу та угорські народні пісні.
Ужгородська ЦМБ висловлює щиру подяку адміністрації ЗОШ № 10 ім.Д.Габора та вчителю української мови і літератури Ользі Кощак.alt

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі