1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»

  • Презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна бібліотека для дітей та юнацтва».


Турнір з шашок

altНапередодні святкування Міжнародного дня жінок в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбувся турнір з шашок за підтримки відділу фізичної культури та спорту Ужгородської міської ради. 
Такий турнір в бібліотеці став хорошою традицією і проводиться не вперше.
Змагання проходили захоплююче, кожен учасник докладав силу і енергію для того, аби вибороти перемогу. Відчувалося, що багато з них уже бере участь у турнірі не вперше.
Наполеглива боротьба між 18 учасниками проводилася у три раунди. Переможці і призери змагань були нагороджені грамотами та медалями.
За результатами змагань перше місце посіла:
І –ше місце: Іванчулинець Ірина Григорівна;
ІІ –ге місце: Мамедова Лейла Фізуліївна;
ІІІ –тє місце: Блохіна Тетяна Олександрівна                            alt
Сподіваємось, що нам вдасться не порушувати хороші традиції і проводити такі турніри регулярно, які з кожним разом будуть на вищому рівні.
Висловлюємо вдячність організаторам (Шпонтак Сергій та Павлов Євгеній «Спорт для всіх"), що допомагають нам в організації турнірів.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі