1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


БІБЛІОТЕКИ МІСТА БЕРУТЬ УЧАСТЬ В ПРОЄКТІ «ДІЯ.ЦИФРОВА ОСВІТА»

altУстанови Ужгородської міської централізованої бібліотечної системи долучаються до національної кампанії з цифрової грамотності «Будь на часі!», підтримавши проєкт Міністерства цифрової трансформації України «Дія. Цифрова освіта».

Програму Мінцифри запущено 21 січня 2020 р., основна мета якої – протягом найближчих трьох років навчити цифровій грамотності 6 млн. українців. Тому для досягнення та реалізації цієї мети Міністерство цифрової трансформації та Українська бібліотечна асоціація підписали Меморандум про співпрацю.

Так, на базі бібліотек безкоштовно навчатимуть на національній онлайн-платформі за допомогою освітніх серіалів, героями яких є Ольга Сумська, Надія Матвєєва та Руслан Ханумак.

На цих онлайн-курсах розповідають як шукати інформацію за допомогою інтернет, як створити свою електронну скриньку та надіслати листа, як спілкуватись з рідними та знайомими за допомогою месенджерів, як захиститись від шахраїв, як користуватись смартфоном, як зареєструватись в соціальних мережах, як створити google-документ, як полагодити комп’ютер та багато іншого. Матеріал викладений в доступній для слухачів формі. А завдяки наявним в бібліотеці комп’ютерам, можна одразу закріпити отримані знання на практиці.

Тож запрошуємо всіх, хто хоче навчитись користуватись комп’ютером та смартфонами до наших бібліотек за адресами:

1. Центральна міська бібліотека – м.Ужгород, вул. Волошина, 20 (Пасаж)

2. Міська бібліотека для дітей – м.Ужгород, пл.Б.Хмельницького, 3

3. Бібліотека-філія №2 – м.Ужгород, вул.8 Березня, 19

4. Бібліотека-філія №6 – м.Ужгород, вул.Гагаріна, 98

Бібліотечні працівники із задоволенням проконсультують та допоможуть всім охочим.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі