1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


"Поки жива остання Казка - цей світ не загине"

  20 лютого в Ужгородській міській бібліотеці відбулася презентація збірника казок "День Сказки", автором-упорядником якого є Михайло Темнов.
Збірник "День Сказки" зібрав та об'єднав в одній книзі справжніх друзів Казки, як починаючих, так вже і відомих авторів, не тільки українських, а зі всіх країн СНД. В збірнику є казки як українською,так і російською та білоруською мовами,адже це збірник слов’янських казок.

На презентації був присутній Василь Малишко – один з авторів,ужгородець.

Автори казок закликають не забувати в буденній рутині  про Казку, передавати її наступним поколінням. Саме Казка слугує оберегом від всього строннього та шкідливого для народу. Михайло Темнов наголосив,що в кожному з нас живе маленька дитина – це й надихає його писати казки. Коли стає погано чи щось не вдається потрібно повірити в казку, вона обов’язково допоможе, тому що казкою пронизане все наше життя від народження до самої смерті. «Поки жива остання Казка – цей світ не загине» - наголошує автор.

Вже в березні розпочинається новий конкурс казок. Автори,які починають писати, або вже відомі широкому загалу можуть брати участь в ньому.               І, можливо, до кінця цього року їхні твори будуть опубліковані. Михайло Темнов запевнив, що кожен стане переможцем,адже в Казці неможливо програти.

    Також у Михайла Темнова є ще одна цікава ідея,і він щиро переконаний,що громадськість його підтримає. Він бажає,щоб в Ужгороді був посаджений дуб,як символ Казки,а біля нього невеличкий майданчик,де молодь зможе представляти свої таланти. Це буде ніби перший кілометр Казки.

   Щиро віримо,що ідеї та побажання автора здійсняться,а ми йому бажаємо натхнення, вірних читачів, і ще більше публікацій.

Збережемо Казку для наших народів!!!

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі